Hannan Gallery
[IMG]http://i550.photobucket.com/albums/ii430/hannangallery/cover.jpg[/IMG]
By: Hanani Jaafar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 29-Apr-2009 02:30 Email | Share | | Bookmark
move to blog.....

salam to all viewers..

feel free to visit our blog for latest updates

http://hannangallery.wordpress.com

our website www.hannangallery.com is on the way!!!!!

regards,
Hanani
Hannan Gallery


Friday, 26-Dec-2008 08:26 Email | Share | | Bookmark
pertunangan nyny-yusri

untuk majlis pertunangan nyny and yusri, boleh dikatakan hampir keseluruhan disediakan oleh HANNAN GALLERY... baju + accessories nyny & yusri + hantaran nyny & yusri + pelamin and hall deco + door gift deco.... nyny ni agak detail orangnya, she just wanna make sure she will look good on that day and the majlis will run smoothly....

so for her dress, we took some time to find the best design for her... explain to my tailor what we want and it turn out to be sangat cantek!!!! pelamin and hall deco simple-simple saja, but i think enough to change the environment of the hall yg sangat2la kosong...

hantaran.... it took me masa yg agak panjang nak pk camane nak buat.... tak semua barang2 yg pink kaler ni cantek, kena pandai mix and match so that the overall look akan nampak nice and sweet as sweet as the colour... last minute mama yusri called me mintak i buatkan hantaran yusri sekali,,,

and for the gift... nyny ada choc in box and pouch... and let me do the decoration.... very simple... with pink sticker and ribbons but nice.... kan?

n'way... thanks a lot to nyny and yusri and families yg sangat sporting during the majlis....

hopefully during ur wedding... i can be ur wedding planner!!!!!!

hantaran nyny to yusri


pelamin


nyny


gift



untuk pertanyaan, sila hubungi HANANI 019-3419702..

HANNAN GALLERY


Thursday, 21-Aug-2008 02:25 Email | Share | | Bookmark
it's my birthday!!!!!!

210808.... i'm now 28 years.... semoga Allah memberi kerahmatan, kehidupan yang sihat dan sejahtera, anak-anak yang soleh dan solehah, mempermudahkan jalan untuk mencari rezeki.....AMIN!!!!





Wednesday, 20-Aug-2008 02:14 Email | Share | | Bookmark
HUDA & HUZAIMI...

tetiba teringat kat diorang ni..... for their wedding i siapkan pengantin ni for nikah, reception at kl and this one reception kat penang.... these are pictures from photographer (SHUTTERSPEAK) which i think i tak upload lagi kat sini....








Alhamdulillah.... 1 Ramadhan lalu dah dapat sorang puteri... DAANIA INAARA...


Sunday, 17-Aug-2008 01:38 Email | Share | | Bookmark
majlis pertunangan Intan @ wangsa maju

 
 
 
View all 6 photos...
Untuk majlis pertunangan intan dan AG, Hannan Gallery was given an opportunity to do makeup and accessories for intan.




(credit to photographer)


(credit to photographer)

untuk pertanyaan, sila hubungi HANANI 019-3419702...
Kami memastikan setiap impian anda akan dipenuhi.......

HANNAN GALLERY


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net